Handelsbetingelser

PRISER:
Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
Soulful Cultures Webshop modtager betaling med MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


Soulful Cultures Webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERINGSOMKOSTNINGER:
DK med Postnord: 40 DKK (GRATIS ved køb over 600 DKK)

Udland med UPS: 80 DKK

LEVERING:
I perioden 1. januar 2018-1. april 2018 sker der afsendelse af ordrer én gang ugentligt. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, der var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Enhver tvist mellem Soulful Culture og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:
Vi tilbyder 14 dages ombytning og fortrydelsesret. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen retur pr. efterkrav. Ved returnering skal følgesedlen i din pakke også sendes retur.

VARERETURNERING:
SOULFUL
SCT LAURENTIIVEJ 49A,
9990 SKAGEN

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg følgesedlen/pluksedlen, og skriv gerne derpå, hvorfor du ønsker at returnere varen. Vi anbefaler at du benytter GLS eller Postnord når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Soulful Culture.

FORTROLIGHEDSPOLITIK:
Soulful Culture forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder eller brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil naturligvis ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER:
Vi håber du vil tage fat i Soulful Culture først, og se om vi ikke kan finde en løsning, såfremt du har noget at klage over.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.